این آنتی اکسیدان ها به عنوان مواد ضد پیری و محافظ از بیماری های مزمن معروف هستند.
عسل هم خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و هم میتواند فعالیت رادیکالهای آزاد را کنترل کند. ریفلاکس معده ممکن است تا حد زیادی به علت رادیکالهای آزادی باشد که به سلولهای دستگاه گوارش آسیب میرسانند و عسل میتواند از این امر جلوگیری کند.
عسل طبیعی با گذر زمان ممکن است کریستالیزه شود و دانه های کوچک یا بزرگی در آن شکل بگیرند.
رنگ عسل مایع، از رنگ روشن و بی رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا مشکی متغیر است. رنگ های مختلف عسل عمدتاً تمام رنگ های طیف زرد تا کهربایی را شامل می شوند. رنگ عسل با توجه به منشأ گیاهی، عمر عسل و شرایط ذخیره سازی آن متفاوت است، اما میزان شفافیت و زلالیت آن به مقدار ذرات معلق درون آن نظیر گرده گل بستگی دارد. رنگ های کمتر متداول برای عسل، زرد کمرنگ (عسل گل آفتابگردان)، رنگ های مایل به قرمز (عسل شاه بلوط)، مایل به خاکستری (عسل اوکالیپتوس) و مایل به سبز (عسل شهد گیاه) هستند.
همچنین در مطالعهای که در کشور خودمان بر روی ۴۸ بیمار دیابتی نوع۲ به مدت ۸ هفته به منظور شناسایی فواید عسل برای دیابت انجام شد نتایج زیر حاصل شد.
مصرف عسل به عنوان ماسک صورت یا به عنوان بخشی از روتین مراقبت از پوست می تواند به ترطیب پوست، کاهش التهاب و جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.
نکته: میزان مصرف عسل برای بدنسازان و ورزشکاران به زمان مصرف آن و همچنین وزن آنها بستگی دارد.
یکی از راه های مطمئن تر برای تشخیص عسل خالص، استفاده از خدمات آزمایشگاهی معتبر است.
(گلیکوژن نوعی قند ذخیره شده در ماهیچههاست که به عنوان سوخت آماده مصرف برای ماهیچهها عمل میکند.)
همچنین تحقیقات زیادی (اما نه به طور وسیع) برای شناسایی تاثیر عسل بر روی سرطانهای مختلفی چون سرطان سینه، کبد، روده، استخوان و همچنین سرطان پروستات انجام شده است که نشان میدهد مصرف عسل میتوان more info باعث پیشگیری از عاملهای سرطانزا و حتی در بعضی موارد بهبود آنها شود.
استفاده از عسل محلی: عسل محلی ممکن است شهد گلهای منطقه شما را در خود داشته باشد و بتواند بهترین تأثیر را داشته باشد.
کاهش آلرژیهای فصلی: عسل، اگر از نوع طبیعی و خام آن باشد به علت داشتن مقادیری از گرده گل در داخل خود، میتواند حساسیتهای فصلی دوران بارداری را کاهش دهد.
درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، درمان بیماریهای قلبی و عروقی، درمان ناراحتیهای کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.
عفونت لثه نیز یکی از بیماری های شایع در بین افراد است که به علت های متفاوتی مثل سیگار کشیدن، استفاده نادرست از نخ دندان و … ایجاد میشود.